Πατσαβουρόπιτα Νάξου με Γραβιέρα & Φέτα Ροδούλα 900gr
Αγαπημένη συνταγή από τη Νάξο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, γραβιέρα και φέτα.
Με αφράτο χειροποίητο φύλλο, ακανόνιστα τοποθετημένο, που δημιουργεί κενά αέρος στην πίτα, έτσι ώστε τα μυρωδικά και τα αρώματα μαζί με τη γέμιση να σας ταξιδέψουν από την πρώτη μπουκιά σε μια άλλη εποχή!
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Συνθήκες Διατήρησης:
- Στο ψυγείο: 24 ώρες
- Σε κατάψυξη -18°C: βλ. συσκευασία
Οδηγίες Χρήσης:
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180⁰C.
- Βγάζετε το προϊόν από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι.
- Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το ταψάκι σε φούρνο με αντίσταση και αέρα στους 180⁰C για περίπου 45 λεπτά.
- Για αρτιότερο ψήσιμο είναι προτιμότερο να τοποθετείτε το προϊόν με το ταψάκι στην κατώτερη σχάρα του φούρνου, και όχι σε μεταλλικό ταψί.
Συστατικά:
Αλεύρι σίτου, μυζήθρα [αιγοπρόβειο - αγελαδινό τυρόγαλο (γάλα)], ένταμ (αγελαδινό γάλα), νερό, ανθότυρο (αιγοπρόβειο ή αγελαδινό γάλα), λευκό τυρί (αγελαδινό γάλα), φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) και έλαια (βαμβακέλαιο ή ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ή κραμβέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες, 6% τυρί φέτα (αιγοπρόβειο γάλα), 4% γραβιέρα (αιγοπρόβειο και αγελαδινό γάλα), 2% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ζάχαρη, αλάτι, βούτυρο (γάλα).
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, αυγό, λούπινο, σινάπι, σόγια.