Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι παραγγελίες παραδίδονται στο χώρο σας από την Γενική Ταχυδρομική.

Το διαχειριστικό κόστος είναι 2 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για τα πρώτα 5 κιλά. Από εκεί και πάνω το διαχειριστικό κόστος είναι 0,40 ευρώ για κάθε 1 κιλό.

Παραγγελίες χωρίς χρέωση εξόδων μεταφοράς:

Η παραγγελία να έχει αξία τουλάχιστον 30 ευρώ και το βάρος της να μην υπερβαίνει τα 15 κιλά.


* Τα έξοδα μεταφοράς για τις παραγγελίες υλικών συσκευασίας, αναφέρονται στο  σχετικό κατάλογο.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

Με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρώστε είτε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας με Αντικαταβολή (μετρητά, χρεωστική/πιστωτική κάρτα)

Online με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Εξοφλήστε την παραγγελία σας Online κατά την καταχώρηση της στο site μας, μέσω του Online ασφαλούς περιβάλλοντος πληρωμών της Alpha Bank.

Μέσω ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: Εξοφλήστε την παραγγελία σας με Τραπεζικό έμβασμα σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

  • Τράπεζα: ALPHA BANK
  • IBAN: GR1701402520252002002015667
  • Δικαιούχος: BALKAN BUSINESS SERVICES LTD / ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  • Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • IBAN: GR2501101450000014500420568
  • Δικαιούχος: BALKAN BUSINESS SERVICES LTD / ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αφού λάβουμε γνώση της κατάθεσης σας. Παρακαλούμε για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση αφού πραγματοποιηθεί η κατάθεση όπως μας αποστείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου με τον Αριθμό παραγγελίας στο [email protected]

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η παράδοση των παραγγελίων γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική στο χώρο σας, στη διεύθυνση που θα δηλώσετε, ή από οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε και από το φυσικό κατάστημα greekdeliplus στη διεύθυνση Λεωφ. Κηφισού 14, Αγ. Ι. Ρέντης.

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.