Τυρόπιτα με Φέτα Μυζήθρα, Γιαούρτι & Αλεύρι Ζέας Castello 950gr
Κάθε παραδοσιακό αλλά και σύγχρονο τραπέζι που σέβεται τον εαυτό του έχει οπωσδήποτε σερβιρισμένες αλμυρές και γλυκές πίτες στις καλές πιατέλες!
Για αυτό κι εμείς ετοιμάσαμε και σας σερβίρουμε αυτήν την super μαμαδίστικη και premium σειρά προϊόντων, με χωριάτικο χειροποίητο φύλλο από αλεύρι Ζέας από το αγρόκτημα Αντωνόπουλου, φρέσκα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε. υλικά και αυθεντικές συνταγές από την Ήπειρο.
Το αλεύρι Ζέας έρχεται από τα αρχαία κιόλας χρόνια και αποτελεί προϊόν ιδιαίτερο και superhealthy, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, πρωτεΐνες, μέταλλα και φυτικές ίνες!
Οδηγίες συντήρησης:
Το προϊόν διατηρείται στην κατάψυξη στους -18°C μέχρι την ημερομηνία ανάλωσης. Μετά το ξεπάγωμα, διατηρείται στη συντήρηση στους 0-4°C για 48 ώρες. Μετά την απόψυξη δεν επανακαταψύχεται.
Οδηγίες παρασκευής / χρήσης:
Σε συμβατικό φούρνο: Προθερμαίνουμε το φούρνο μέχρι να φτάσει η θερμοκρασία στους 180°C, τοποθετούμε το βουτυρωμένο / λαδωμένο ταψάκι μας στη μεσαία σχάρα και ψήνουμε για περίπου 50-55 λεπτά σε θερμό αέρα. Το προϊόν δεν χρειάζεται ξεπάγωμα.
Συστατικά:
Άλευρα (σίτου 20%, ολικής άλεσης 10% δίκοκκου σιταριού 4%), τυριά 75%: (αγελαδινό τυρί 16%, μυζήθρα 11%, φέτα 9%), ηλιέλαιο, επιδόρπιο γιαουρτιού (φυτικά λιπαρά, γάλα άπαχο σε σκόνη, πρωτεΐνες γάλακτος, άμυλο, ζελατίνη, γαλακτωματοποιητής: μονό- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, καλλιέργεια γιαούρτης, συντηρητικό: σορβικό κάλιο), αυγό παστεριωμένο, σιμιγδάλι, σουσάμι, αλάτι, ξίδι, βύνη, πιπέρι.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια.