Χειροποίητη Κασερόπιτα Τρικάλων Γάστρα 1000gr
Με κασέρι ΄΄Ρέντα΄΄,γκούντα και κεφαλοτύρι. Παραδοσιακή πίτα με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Οδηγίες Ψησίματος:
- Τοποθετούμε το προϊόν κατευθείαν από την κατάψυξη στο ταψί, το οποίο προηγουμένως το έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 45-60 λεπτά (ανάλογα με το φούρνο).
- Μετά το πρώτο τέταρτο βγάζουμε την πίτα από το φούρνο, την χαράζουμε ελαφρώς στα σημεία που είναι ήδη χαραγμένη και την αλείφουμε με λάδι.
- Μόλις η πίτα πάρει το χρώμα που μας ικανοποιεί την βγάζουμε από το φούρνο.
Συστατικά:
Ζύμη: Αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι ζάχαρη.
Γέμιση: Mπεσαμέλ (51.2%) [ορός γάλακτος σε σκόνη, τροποποιημένο άμυλο, φυτικά έλαια (μη υδρογονωμένο έλαιο καρύδας), αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, πηκτωματογόνο (αλγινικό νάτριο), αλάτι, σταθεροποιητές (όξινο φωσφορικό νάτριο, θειικό ασβέστιο), διογκωτικό μέσο (πυροφωσφορικό νάτριο), μπαχαρικά (πιπέρι, μοσχοκάρυδο)], τυρί γκούντα (3%), ημίσκληρο τυρί ( 8,5%), κασέρι (32,4%), σκληρό τυρί (4,6%), πιπέρι.
Το προϊόν παράγεται σε χώρο που διαχειρίζεται καρκινοειδή, αυγά, γάλα και προϊόντα με βάση το γάλα, ιχθύες, αραχίδες, σόγια, ξηρούς καρπούς, σέλινο, μουστάρδα, σησάμι, λούπινο και θειώδη.