Μηλόπιτα Ροδούλα 1000gr
Λαχταριστή Μηλόπιτα με φρέσκα μήλα, κανέλλα και τραγανή βάση τάρτας που θα σας ξετρελάνει!
Προσθέστε σαντιγί ή παγωτό για έξτρα απόλαυση.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Συνθήκες Διατήρησης:
- Στο ψυγείο: 24 ώρες
- Σε κατάψυξη -18°C: βλ. συσκευασία
Οδηγίες Χρήσης:
- Βγάζετε το προϊόν από την κατάψυξη (-18°C), αφαιρείτε τη χάρτινη θήκη και τοποθετείτε είτε ολόκληρη τη μηλόπιτα, είτε όσα κομμάτια επιθυμείτε σε σκεύος σερβιρίσματος.
- Για Ζεστή Μηλόπιτα: Έτοιμη για κατανάλωση, αφού ζεσταθεί απευθείας από την κατάψυξη σε πυρίμαχο σκεύος σε φούρνο μικροκυμάτων (45 δευτερόλεπτα στη μεγάλη ταχύτητα) ή σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις (180°C για 8-10 λεπτά στη μεσαία σχάρα).
- Για Μηλόπιτα Ψυγείου: Έτοιμη για κατανάλωση, αφού αποψυχθεί για 3-5 ώρες στο ψυγείο (0-4°C). Μετά την απόψυξη, διατηρείται για 4 ημέρες στο ψυγείο, σκεπασμένη.
Συστατικά:
Αλεύρι μαλακού σίτου, 28% γέμιση μήλου (μήλα, τροποποιημένο άμυλο, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, αντιοξειδωτικά: ασκορβικό οξύ, ίνες μπαμπού, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, πυκνωτικά μέσα: κόμμι konjac, κόμμι ξανθάνης, άρωμα μήλου), μαργαρίνη [φυτικά έλαια (βαμβακέλαιο ή / και ηλιέλαιο) και φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) μη υδρογονωμένα σε μεταβαλλόμενες αναλογίες, νερό, γαλακτωματοποιητές: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, χρωστική: β-καροτένιο, τεχνητό άρωμα], ζάχαρη, 6% μήλο φρέσκο, αυγό παστεριωμένο, μείγμα για κέικ [ζάχαρη, αλεύρι σίτου (ανθρακικό ασβέστιο, νιασίνη, σίδηρος, θειαμίνη), τροποποιημένο άμυλο αραβοσίτου, σκόνη ορού γάλακτος, αυξητικοί παράγοντες (άλατα του πυροφωσφορικού οξέος, ανθρακικά άλατα νατρίου, φωσφορικά άλατα ασβεστίου), πρωτεΐνη σίτου σκόνη, γαλακτωματοποιητές (μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, εστέρες λιπαρών οξέων με προπανοδιόλη -1,2), αλάτι, πηκτική ουσία: ξανθανικό κόμμι, αρώματα], ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, φαρσιτούρα (αμυλοσιρόπι, ζάχαρη, σταθεροποιητής: άγαρ άγαρ, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο), φυτικά έλαια (ηλιέλαιο), νερό, σιρόπι γλυκόζης (διοξείδιο του θείου), μπέικιν πάουντερ [διογκωτικά μέσα (όξινο πυροφωσφορικό νάτριο, διττανθρακικό νάτριο), άμυλο σίτου], βανιλίνη, κανέλα τριμμένη.