Πορτοκαλόπιτα Alfa 1050gr
Με αρωματικό ξύσμα πορτοκαλιού και φίνο γιαούρτι Σερρών, μέσα σε Πολίτικο φύλλο κρούστας.
Η πορτοκαλόπιτα είναι ένα παραδοσιακό γλυκό για όλες τις ώρες της ημέρας, κατάλληλο για χορτοφάγους, με λεπτή, οικεία γεύση.
Μόλις ψηθεί χρειάζεται μόνο να την περιχύσετε με το έτοιμο σιρόπι, το οποίο ξεπαγώνετε όσο ψήνεται η πίτα σας, ώστε να μην καθυστερεί ούτε λεπτό η απόλαυση!
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Συνθήκες Διατήρησης:
- Στο ψυγείο +2°C: 24 ώρες
- Σε κατάψυξη -6°C: 1 εβδομάδα
- Σε κατάψυξη -12°C: 1 μήνας
- Σε κατάψυξη -18°C: βλ. συσκευασία
Οδηγίες Ψησίματος:
Ψήνεται κατευθείαν από την κατάψυξη. Δεν χρειάζεται ξεπάγωμα!
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
- Αφαιρείτε το καπάκι της συσκευασίας και τοποθετείτε το γλυκό, με το δικό της χάρτινο ταψί, στο χαμηλότερο ράφι του φούρνου.
- Ψήνετε για περίπου 40-45min (ανάλογα με την απόδοση του φούρνου).
- Ελέγχετε αν έχει ψηθεί, τρυπώντας στο κέντρο του προϊόντος με ένα λεπτό μαχαιράκι, μέχρι τον πάτο του ταψιού. Αν το μαχαίρι είναι καθαρό, τότε είναι έτοιμο. Αν έχει υπολείμματα του μίγματος τότε παρατείνετε το χρόνο ψησίματος.
- Μόλις βγάλετε το γλυκό από το φούρνο, περιχύστε με το σιρόπι το ζεστό γλυκό. Ξεκολλήστε με ένα μαχαίρι το γλυκό από τα τοιχώματα για να τραβήξει όλο το σιρόπι και έπειτα σερβίρετε.
Για καλύτερο αποτέλεσμα, αφήστε να τραβήξει το σιρόπι για μία ώρα, πριν το σερβίρετε. Βυθίζετε το φάκελο με το σιρόπι (κλειστό) σε βραστό νερό και το αφήνετε μέχρι το περιεχόμενο του φακέλου να γίνει ρευστό. Κόβετε το φάκελο και επικαλύπτετε το γλυκό.
Συστατικά:
Μίγμα 59%:
Φύλλο κρούστας 32% [Αλεύρι σίτου (γλουτένη), νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι], γιαούρτι (αποβουτυρωμένο γάλα αγελάδος, ανθόγαλα, πρωτεΐνη γάλακτος, καλλιέργεια γιαούρτης), ζάχαρη, παστεριωμένο αυγό, βαμβακέλαιο, ξύσμα πορτοκαλιού 3% (φλούδα πορτοκαλιού σε κόκκους), διογκωτικό αρτοποιίας (δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, διττανθρακική σόδα, άμυλο αραβοσίτου), αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού 0,1%, αρωματική ύλη: βανιλίνη.
Σιρόπι 41%: ζάχαρη, νερό, γλυκόζη, αρωματική ύλη: βανιλίνη.
Παράγεται σε εργοστάσιο που χρησιμοποιεί μουστάρδα, σουσάμι, ξηρούς καρπούς, φιστίκι, προϊόντα σόγιας, σέλινο.