Μπισκότα με Κακάο χωρίς Γλουτένη Παπαδοπούλου 200gr
Τα μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς γλουτένη με κακάο ξεχωρίζουν γευστικά, είναι πλούσια σε φολικό οξύ, αποτελούν πηγή εδώδιμων ινών, ενώ έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά.
Συστατικά:
Άμυλο καλαμποκιού, καστανή ζάχαρη, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, ελαιόλαδο), αλεύρι ρυζιού, αλεύρι καλαμποκιού, μαλτοδεξτρίνη πατάτας, πρωτεΐνες σόγιας, πηκτωματογόνο (ακετυλωμένο όξινο φωσφορικό άμυλο), αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη 3.2%, σοκολάτα 3.2% (κακαόμαζα, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αρωματική ύλη), φυτικές ίνες πορτοκαλιού, αρωματικές ύλες, αλάτι, διογκωτικά αρτοποιίας (όξινο ανθρακικό αμμώνιο, όξινο ανθρακικό νάτριο), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ηλίανθου), αντιοξειδωτικό (εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες), φολικό οξύ.
Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από γάλα, ξηρούς καρπούς και αραχίδες (φιστίκια).