Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Αλάτι Μεσολογγίου χοντρό ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ 1 Kg.
Αλάτι Μεσολογγίου χοντρό ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ 1 Kg.

Αλάτι Μεσολογγίου χοντρό ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ 1 Kg.

13400126
Άμεσα Διαθέσιμο
1,41 €
Τελική Τιμή Κιλού
1,41 €

Περιγραφή

Αλάτι Μεσολογγίου χοντρό ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ 1 Kg. Φυσικό θαλασσινό αλάτι χωρίς χημικά πρόσθετα.

100% ελληνικό θαλασσινό αλάτι από τις αλυκές του Μεσολογγίου

Το χοντρό αλάτι Μεσολογγίου που σας προσφέρει η ΒΙΟδύναμη, είναι φυσικό θαλασσινό αλάτι το οποίο δεν έχει υποστεί καμμία επεξεργασία εκτός από πλύσιμο (για να γίνει βρώσιμο). Είναι το λιγότερο επεξεργασμένο αλάτι το οποίο προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση. 

Το πρώτο αλάτι στην Ελληνική αγορά που δεν περιέχει χημικά πρόσθετα, βελτιωτικά ροής, αντισσυσωματικά τα οποία περιέχονται στο κοινό αλάτι

Δεν έχει υποστεί επεξεργασία ιωδίωσης (δηλαδή προσθήκη συνθετικού ιωδίου), περιέχει το ιώδιο που από τη φύση του περιέχει το θαλασσινό αλάτι, το οποίο είναι αυτό που αναγνωρίζει και αποροφάει ο ανθρώπινος οργανισμός.

Το θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου από τη ΒΙΟδύναμη είναι το πρώτο Ελληνικό αλάτι που αναγράφεται στη συσκευασία του καθαρά η προέλευσή του. Δεν ανακατεύεται με άλλα αλάτια εισαγωγής, ούτε είναι αλάτι που "επεξεργάζεται στην Ελλάδα", προέρχεται πάντα από τις Ελληνικές αλυκές του Μεσολογγίου

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα