Πατσαβουρόπιτα Κρήτης με Σπανάκι, Χόρτα & Μυζήθρα Ροδούλα 900gr
Παραδοσιακή Κρητική, κριτσανιστή πατσαβουρόπιτα, με αφράτο χειροποίητο φύλλο ανοιγμένο με μεράκι κι αγάπη!
Με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, γεμιστή με φρέσκο σπανάκι, μυρωδικά από την ελληνική φύση και φέτα από την Ήπειρο.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Συνθήκες Διατήρησης:
- Στο ψυγείο: 24 ώρες
- Σε κατάψυξη -18°C: βλ. συσκευασία
Οδηγίες Χρήσης:
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180⁰C.
- Βγάζετε το προϊόν από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι.
- Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το ταψάκι σε φούρνο με αντίσταση και αέρα στους 180⁰C για περίπου 45 λεπτά.
- Για αρτιότερο ψήσιμο είναι προτιμότερο να τοποθετείτε το προϊόν με το ταψάκι στην κατώτερη σχάρα του φούρνου, και όχι σε μεταλλικό ταψί.
Συστατικά:
Αλεύρι (αλεύρι μαλακού σίτου, γλουτένη σίτου, ημικυτταρινάση, βελτιωτικό αλεύρου: L-κυστεΐνη, ένζυμα: α-αμυλάση), σπανάκι 16%, μυζήθρα 8% (αιγοπρόβειο-αγελαδινό τυρόγαλο, κρέμα γάλακτος), λευκό τυρί (αγελαδινό γάλα), νερό, πράσο, τυρί φέτα (αιγοπρόβειο γάλα), φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) και έλαια (βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, κραμβέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), κρεμμύδι, χόρτα 2%, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2%, μαϊντανός, άνηθος, ζάχαρη, αλάτι, βούτυρο (κρέμα γάλακτος), πιπέρι.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, αυγό, λούπινο, σινάπι, σόγια.