Τυρόπιτα στριφτή Famiglia Di Pasta 800gr
Οδηγίες διατήρησης: Στην κατάψυξη στους -18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες ψησίματος:
Ξεπαγώνετε το προϊόν για περίπου 40 λεπτά. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Τοποθετείτε το προϊόν με το ταψάκι αφαιρώντας το σκέπασμα. Ψήνετε στους 180°C για περίπου 40 λεπτά. Προσαρμόζετε το χρόνο ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας.
Συστατικά:
Ζύμη: Αλεύρι σίτου (γλουτένη σίτου, βελτιωτικό: ασκορβικό οξύ, α- αμυλάση L-κυστεΐνη, ένζυμα), νερό, φυτικό λίπος [σε μεταβαλλόμενες αναλογίες μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη (βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο, φοινικέλαιο, αραβοσιτέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο)], νερό, αλάτι, αρωματική ύλη, χρωστική: β-καροτένιο, ζάχαρη.
Γέμιση: Τυρί μυζήθρα, νερό, σιμιγδάλι (σίτου), 7% τυρί φέτα, 7% λευκό τυρί είδος διατροφής σε άλμη με φυτικά λιπαρά, σκόνη αποβουτυρωμένου αγελαδινού γάλακτος, φυτικά έλαια: φοινικέλαιο, οξυγαλακτική καλλιέργεια, πυτιά, αλάτι), νερό, φυτικό λίπος [σε μεταβαλλόμενες αναλογίες φυτικά έλαια και λίπη μερικώς υδρογονωμένα (βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο, φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), αρωματική ύλη, χρωστική: β-καροτένιο], αλάτι.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι και σόγια.