Παραδοσιακό Τυροπιτάρι Εύβοιας Αλιμπινίσης 265gr
Οδηγίες ψησίματος: Ξεπαγώνουμε το προϊόν για 10-15 λεπτά. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι τόσο ώστε να καλύπτει το προϊόν. Αφήνουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε το τυροπιτάρι και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.
Συστατικά:
Συστατικά ζύμης: αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, φυτικά έλαια (βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο μερικώς υδρογονωμένα σε μεταβαλλόμενες αναλογίες),φυτικά λίπη (φονικέλαιο, φυνικοπηρυνέλαιο μερικώς υδρογονωμένα σε μεταβαλλόμενες αναλογίες χρωστική: β- καροτένιο), αλάτι, ξύδι.
Συστατικά γέμισης: τυρί μυζήθρα (20%), τυρί φετα (6,5%), λευκό τυρί (6,5%), αυγό.
Περιέχει γλουτένη, γάλα, αυγό, θειώδη. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από σουσάμι, ξηρούς καρπούς.