Καλάθι
Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας
Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης Κατεψυγμένη με Μυζήθρα & Φέτα Χρυσή Ζύμη 450gr
Η Χρυσή Ζύμη αναγνωρίζοντας την αξία των γνήσιων γεύσεων και των τοπικών παραδοσιακών συνταγών, δημιουργεί για εσάς τη Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης. Τραγανά αυθεντικά φύλλα μπουγάτσας, περικλείουν λαχταριστή γέμιση από μυζήθρα και φέτα και μαζί σας προσφέρουν μία ασύγκριτη γευστική εμπειρία
Συστατικά:
- Ζύμη 49%: Αλεύρι σίτου, νερό, μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (2,5%), άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ζάχαρη.
- Γέμιση 51%: Μυζήθρα (49%), νερό, σιμιγδάλι σίτου, τυρί φέτα (6,5%), αλάτι, ασπράδι αυγού σε σκόνη.
- Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη), γάλακτος (λακτόζη), αυγού και παράγεται σε χώρο που επεξεργάζεται σουσάμι.
Οδηγίες Ψησίματος:
- Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 200°C.
- Βγάζετε τη Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι.
- Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του σε χαμηλή θέση (πρώτη από κάτω) στο φούρνο σας.
- Ψήνετε στους 200°C για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πάνω πλευρά.
- Βγάζετε τη Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από το φούρνο και, πιάνοντας τις δύο άκρες της με δύο πιρούνια, την αναποδογυρίζετε μέσα στο σκαφάκι της, έτσι ώστε η πάνω επιφάνεια να έρθει κάτω.
- Αφού την αναποδογυρίσετε, την αφήνετε μέσα στο σκαφάκι της για 10′, χωρίς να τη σκεπάσετε, για να απορροφήσει το λάδι της.
- Προσαρμόστε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας.
- Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.